Kokkelauget i Meat&Eat frå Tau står for middag og dessert i storsalen. Med deira har lange erfaring frå catering og restaurantbransjen, er me sikra god kvalitet på den heimelaga maten. Vel bekomme!
På tallerken:
* Kjøttkaker med kokte poteter, brun saus, ertepuré, gulerøtter og tyttebær
Liten porsjon kr 185,-
Stor porsjon kr 225,-
* Dampa laks fra Bømlo med kokte poteter, agurksalat og rømme,
Kr 240,-
Barnemeny:
* Nuggets med pommes frites, 89kr
Buffét inkl. dessertbord:
- Heilstekt svinenakke servert med surkål , blomkål, gulerøtter og fløtesaus
- Viltgryte av hjort og elg servert med heimelaga potetmos, salat og tyttebær
- Thaigryte med asiatiske smaker servert med ris.
- Paella, Spansk sjømatrett.
Prisar pr person for buffet og dessertbord: Nok 325,-
Ønsker du å kjøpe kun dessertbord, er prisen 109,-