Kokkelauget i Meat&Eat frå Tau står for middag og dessert i storsalen. Med deira har lange erfaring frå catering og restaurantbransjen, er me sikra god kvalitet på den heimelaga maten. Vel bekomme!
Meny i 2023 ser du under. Meny og prisar for 2024 vert lagt ut snart.
Kjøttkaker servert med kokte poteter, brun saus, ertepuré, gulerøtter og tyttebær
Liten porsjon kr 165,-
Stor porsjon kr 195,-
Heilstekt svinenakke server med surkål , blomkål og gulerøtter og fløtesaus
Liten porsjon kr 175,-
Stor porsjon kr 215,-
Dampa laks frå Bømlo, kokte poteter , agurksalat og piska rømme
kr 240,-
Viltgryte av hjort og elg servert med heimelaga potetmos og salat
kr 269,-
For born:
Taco buffet med tacokjøtt, agurk, tomat, løk, salsa, rømme, tortillalefser og tacoskjell
Wienerpølser og pommes frites, Kyllingnuggets og pommes frittes
Pris pr barn 125,- (vaksen 195,-)
Dessert: Kaffe, kaker, pannacotta, lefser